Ca mulți alți copii din România, Marius Brăila a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică. Contrar așteptărilor, diagnosticul grav l-a ajutat să se autodepășească și să își croiască o carieră de succes în domeniul IT. Are o familie frumoasă, copii pe care îi iubește și a înființat o asociației pentru copiii speciali în care crede - Asociația Supereroilor.

Anul trecut, Marius avea un vis: să predea cursuri IT copiilor cu dizabilități și avea nevoie pentru asta de un spațiu și de amenajarea locului. Campaniei Ajut eu i-a îndeplinit lui Marius visul. Sponsorul de anul trecut i-a pus la dispoziție sală cu echipamente de ultimă generație iar Marius și voluntarii săi, 20 la număr, fac cursuri cu 20 de copii cu afecțiuni din spectrul autist și cu sindrom Down. A început și cursuri cu copii cu dizabilități motorii iar acum Marius visează mai departe.

Își dorește să încheie parteneriate cu școlile speciale și cu DGASPC-uri din București și din țară cu scopul de a oferi gratuit ateliere de programare și cursuri de operare calculator pentru copiii cu dizabilități la locațiile în care se află beneficiarii. Pentru asta are nevoie de echipamentele necesare susținerii cursurilor (17 laptop-uri cu licență Windows și Microsoft Office, geantă și mouse pentru fiecare laptop și un proiector).

Ajut eu! Donează prin card! 0 Persoane care vor să ajute: 0
Ajută la împlinirea acestei dorințe! Orice gest poate transforma acest vis în realitate.
Numele este obligatoriu
E-mail-ul este obligatoriu
Telefonul este obligatoriu
Mesajul este obligatoriu
Mesajul nu trebuie să depășească 300 de caractere
Trebuie să fii de acord cu regulamentul concursului