Maria Mihalache, viața în pași de dans. „Pentru mine este totul”

Maria a descoperit pasiunea pentru dans la vârstă de cinci ani, iar de atunci, zi de zi merge la sala pentru se antrena. Este un copil ambițios cu o personalitate puternică, știe că într-o zi va ajunge în topul mondial al dansatorilor sportivi, dar pentru a ajunge acolo știe că are nevoie de o pregătire temeinică și un partener la fel de ambițios și perseverent că ea

video  •  13-12-2019


 Maria are un palmares bogat, a fost multiplă campioană a țării la diferite grupe de vârstă,campionana națională la 10 dansuri și are multe medalii de aur și argint la competiții internaționale.

Ea știe câtă pregătire trebuie să ai că să fii în top, dar și mai greu este să te menții acolo, coregrafiile se schimbă în funcție de categorie și clasa, ceea ce însemna că pe lângă exercițiile fizice necesare unui sportiv de performanță, trebuie să execuți cu multă elegantă și rapiditate toate mișcările în funcție de stil.

De aceea noi susținem copiii talentați ai României și dorim să pășim împreună cu ei pe cele mai înalte trepte ale podiumului. 

"Copilăria mea nu a fost una normală, nu am avut ocazia să mă joc. Însă a trebuit să mă axez pe ceea ce e mai important pentru mine. Dansul mă face foarte fericită, atunci când dansez îmi exprim toate sentimentale. Pentru mine este totul." , povestește Maria.