Buna ziua! Eu sunt Jenica si va scriu pentru a indeplini dorinta fetei mele – Angelica Bogdan, de a reusi sa ajunga la munte. In urma mai multor probleme de sanatate, ea a ramas cu un picior paralizat si se deplaseaza intr-un scaun cu rotile. 

Angelica are 44 de ani si-a pierdut locul de munca in urma problemelor de sanatate, astfel ca acum traim din pensia de invaliditate si salariul de insotitor, venituri care de abia ne ajung pentru traiul de zi cu zi.

Angelica iubeste natura si sportul, participa la competitii sportive pentru persoane cu dizabilitati locomotorii si isi doreste sa ramana in continuare o persoana activa.

Si-ar dori o excursie de 2-3 zile la munte (cu insotitor) unde nu a mai ajuns de cand era mica. Fiind din Galati, pentru ea ar fi usor sa se deplaseze cu trenul (are bilete gratuite) in judetul Brasov. Va avea nevoie si de transfer de la gara la cazare si de cazare pe durata sederii. Spatiul de cazare ar trebui sa fie accesibilizat, ideal la parter. 

De asemenea, fotoliul rulant electric pe care il foloseste este partial deteriorat; strange bani sa-si cumpere unul nou. Orice ajutor pentru aceasta achizitie este binevenit. 

Multumesc si va doresc sanatate!

Ajut eu! Donează prin card! 0 Persoane care vor să ajute: 0
Ajută la împlinirea acestei dorințe! Orice gest poate transforma acest vis în realitate.
Numele este obligatoriu
E-mail-ul este obligatoriu
Telefonul este obligatoriu
Mesajul este obligatoriu
Mesajul nu trebuie să depășească 300 de caractere
Trebuie să fii de acord cu regulamentul concursului