Răzvan Popa este un visător care a crezut întotdeauna că binele se face dacă te implici, nu dacă stai pe margine. S-a implicat în multe evenimente pentru copiii din mediile defavorizate încă din perioada în care jobul îi ocupa tot timpul. A făcut evenimente cu cadouri pentru copii de Moș Crăciun, cu Gașca Zurli, a gătit pentru centre de vârstnici, a fost liant între generații.

A creat campania “Ink for Humanity„ cu scopul de a îndruma cât mai multe persoane care doresc să-și facă un tatuaj să se aleagă saloanele partenere Ink for Humanity, iar toți banii, care vor rezulta în urma realizării acestor tatuaje, să meargă către diverse cauze pe care le susține.

În 2023 a înființat propriul ONG – Atelierul Faptelor Bune.

Astfel, a renunțat la viața de corporatist și, împreună cu mai mulți parteneri, au început să ofere servicii de psihoterapie gratuită pentru categoriile sociale defavorizate.

Companiile sunt cele care devin sponsori și susțin aceste pachete de terapie pentru copii, tineri sau adulți. Centrul Social de Psihoterapie este în București. Răzvan poate oferi astfel pachete de terapie gratuită pentru cei care îi solicită sprijinul.

Își dorește să ajute cât mai mulți copii cu diagnostice diverse care îi cer ajutorul pentru terapie.

Ajut eu! Donează prin card! 0 Persoane care vor să ajute: 0
Ajută la împlinirea acestei dorințe! Orice gest poate transforma acest vis în realitate.
Numele este obligatoriu
E-mail-ul este obligatoriu
Telefonul este obligatoriu
Mesajul este obligatoriu
Mesajul nu trebuie să depășească 300 de caractere
Trebuie să fii de acord cu regulamentul concursului