Abandonat de mamă, Ionuț vrea să ajungă campion olimpic la lupte. Cătălin Moroșanu a spus Ajut Eu

Există campioni pentru care o pereche de pantofi sport înseamnă o dorinţă mare. Aşa e Ionuţ, un băiat care a luptat, la propriu, pentru o viaţă mai bună. L-am cunoscut acum câţiva ani, când locuia într-o casă modestă din Dâmboviţa, părăsit de mamă şi crescut doar de tată. Astăzi, are medalii la lupte, a lăsat satul în urmă şi vrea să devină campion olimpic.

noutati  •  09-12-2020


La doi ani a fost abandonat de mamă. La 10 ani, în casa lui modestă dintr-un sat din Dâmboviţa, visa să facă performanţă în sport. Iar astăzi, la 13 ani, e triplu campion naţional la lupte. Ionuţ e un învingător care şi-a depăşit destinul prin propria lui forţă. Tatăl care l-a crescut i-a dat un singur sfat: "Să lupţi şi să înveţi, ca să n-ajungi ca mine". El n-a putut să îi ofere multe, însă i-a dat puterea de a visa. Iar Ionuţ a dovedit că are o ambiţie fără limite.

Cătălin Moroșanu i-a adus cadouri micului luptător

"În primul rând trebuie să ai acel vis frumos că vei ajunge acolo. Și visul trebuie să îl ai în fiecare zi din viața ta, nu există nu pot. Și eu am pornit de jos, făceam naveta cu trenul și la ora patru dimineața mă trezeam și mergeam la antrenamente și apoi la școală. Mentalitatea ta trebuie să fie către victorii. Noi, sportivii, suntem ambasadorii României. Și tu vei fi un ambasador", i-a spus Cătălin Moroșanu.

Iar micul nostru luptător, care cu siguranță va ajunge mare, a primit o tabletă pentru școala online, precum și echipament complet pentru luptele greco-romane.