Alexandra își dorește să devină un bucătar de succes, iar chef Nicolai Tand i-a venit în ajutor

La 6 ani, Alexandra şi-a pierdut tatăl. La 10 ani, a pierdut totul. Aşa a început viaţa pentru Alexandra, o fată care a găsit puterea să meargă mai departe. Smulsă din familie şi crescută într-un centru de plasament, încearcă acum, la 18 ani, să-şi construiască o carieră în bucătărie.Ea este pasionată de gătit şi are nevoie de un curs pe care nu şi-l permite.

noutati  •  15-12-2020


Alexandra și-ar dori să devină chef

Când a împlinit 18 ani şi a ieşit din grija statului, Alexandra s-a întors la mama ei. Hotărâtă să-şi ia viitorul în mâini, a început să-şi facă planuri.

Printre planurile de viitor, să devină un bucătar desăvârșit, pentru că îi place foarte mult să gătească și chiar se pricepe. Alexandra visează să ajungă chef.

Chef Nikolai Tand i-a împlinit visul

"Mă regăsesc în povestea Alexandrei, pentru eu, la un moment dat, am renunțat la studii superioare ca să muncesc. Am văzut că-i place bucătăria și vrea să învețe, mi-ar face mare plăcere s-o duc în bucătărie la mine în restaurant să vadă ce înseamnă o bucătărie adevărată", a spus chef Nicolai Tand, care a răspuns campaniei Ajut Eu.