Andreea a primit bani pentru echipamentul de care avea nevoie pentru a puncta şi la impresia artistică în competiţiile internaţionale

Andreea Cristina Verdeş reprezintă România la marile competiţii de gimnastică ritmică, însă se antrenează în condiţii mult sub cele din alte ţări şi pierde puncte pentru că nu îşi permite costume cu care să impresioneze juriul la competiţii. Khulto îi vine în ajutor cu un cec şi o vacanţă, iar Altex i-a oferit un laptop ca să îşi poată face temele în deplasări.

noutati  •  06-12-2021


Andreea Verdeş reprezintă România la gimnastică ritmică, se luptă cu marile campioane ale lumii, şi totuşi se antrenează într-o sală mică, departe de condiţiile altor ţări. Andreea şi antrenorii ei fac performanţă într-o ţară în care sportul a pierdut teren, susţinere şi finanţare. Fac chete pentru deplasări şi improvizează costumaţii. iar pentru asta pierde puncte preţioase în concursuri. Astăzi, Andreea Verdeş se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice. Are nevoie de costume, de programe de recuperare şi de un laptop ca să-şi poată face temele pentru facultate în deplasări. Lucruri simple, pentru o campioană care speră să-i ofere României, într-o zi, şi alţi campioni.

Mădălina Diaconu, marketing manager la Khulto Forever Diamonds, i-a oferit Andreei din partea companiei un cec în valoare de 12.000 de lei, care să acopere costurile pentru echipamente făcute la comandă şi pentru cele specifice competiţiei: panglici, beţe, cerc, dar şi o vacanţă la munte pentru Andreea Cristina şi mama ei, în valoare de 2.500 de lei.

"Îţi mulţumim, pentru că ne faci mândri cu fiecare rezultat excepţional pe care îl ai şi tocmai de aceea îţi oferim acest cec şi sperăm să te ajute în continuare în lupta ta pentru a-ţi îndeplini visul", a declarat Mădălina Diaconu. "Şi vreau să îţi ofer şi o bijuterie, care vreau ca atunci când o porţi să fie o amintire a faptului că te bucuri de toate rezultatele pe care le ai".

Şi Altex a venit în sprijinul Andreei şi i-a oferit în dar un laptop. 

"Sunt bucuroasă că am reuşit să întrec sportive care au condiţii de nota 10. Sunt înaintea unor sportivi care au orice în ţările lor care au orice. Impresia artistică se punctează, de la costum, de la obiect, care trebuie să fie în concordanţă cu compoziţia. Nu mai sunt doar 5 puncte la artistic, acum sunt 10", a declarat Andreea.

 Povestea Andreei Verdeş este AICI.