Copilărie fără scrisori către Moș Crăciun! Simona Ghiocel a fost operată de scolioză şi sinostoză. Fetița își dorește să devină actriță

Zâmbeşte rar, iar cadourile de sub bradul de Crăciun sunt, pentru ea, mai mult o închipuire. La doar 12 ani, Simona Ghiocel nu ştie ce înseamnă adevărata fericire. A învăţat, în schimb, ce înseamnă suferinţa şi grijile. Şi a mai învăţat ceva: să viseze şi să spere.

video  •  13-12-2019


Sandra Stoicescu ne prezintă în această seară cazul Simonei Ghiocel, o fetiță de doar 12 ani care a simțit de mică greutățile vieții. În urma unui diagnostic grșeit pus, aceasta a stat jumătate de an  în spital fără a se trata corespunzător.

De astăzi ne vom vedea în fiecare zi cu câte o nouă poveste. Astăzi facem cunoștință cu Simona care a fost greu încercată de viață deși are numai 12 ani.

Tânăra domniță are darul iubirii  și asta a definit întotdeauna felul a privit greutățile vieții. Simonei îi palce foarte mult marea și pentru că nu o poate vedea decât o singură dată pe an, tânăra o păstrează în suflet și într-o fotografie, până anul vitor, când, poate, părinții își vor mai permite să mai facă încă o dată drumul până la Constanța, deși locuiesc la numai 50 de km distanță.

Este pasionată de fotografie și poate va reuși să primească un aparat foto. Aceasta a fost internată la sanatoriul din Constanța timp de șase luni pentru diagnosticul de tuberculoză osoasă, un diagnostic greșit.

Abia acum două luni a aflat că suferă de sinostoză, o deformație a piciorului și cu ajutorul fundației  Mereu Aproape, a și fost operată în București. "Mi-a fost greu în spital pentru că eram singură, departe de părinți. Erau copii la care părinții stăteau și câte o lună pentru că își permiteau!" spune Simona cu lacrimile curgându-i pe obraz. "Te uitai pe geam și vedeai numai copii fericiți care se jucau cu părinții sau mergeau la magazine, iar eu știam că sunt acolo pentru a mă face bine, dar nu eram aproape de familie", continuă Simona. Simona și-a dorit extrem de mult să îl întâlnească pe Denis personajul Andrei din Sacrificiul și dorința i-a devenit relitate. Din spatele porților a venit Denis cu câteva daruri pentru firava domnișoară cu visuri mărețe. Aceast a primit un telefon și un laptop care i-au bucurat sufletul.