Din sumele donate în cadrul Teledonului Români Împreună, Fundația Mereu Aproape acordă sprijin cadrelor medicale și pacienților din România în lupta cu noul coronavirus

Teledonul Români Împreună ne-a adus aproape mai mult decât oricând, români din țara întreagă răspunzând apelului nostru de a sprijini cadrele medicale în lupta cu noul coronavirus. Suma strânsă în acest scop cu ajutorul vostru, al donatorilor generoși, este de 4.046.687 EURO. Până la acest moment, Fundația Mereu Aproape a făcut achiziții de echipamente medicale de înaltă performanță și de echipamente de protecție care, în mare parte, au și ajuns și sunt deja folosite în unitățile medicale din toată țara. Campania continuă, iar noi rămânem în strânsă legătură cu specialiști și cadre medicale pentru a răspunde prompt nevoilor. Mulțumim încă o dată pentru extraordinara mobilizare și pentru solidaritatea de care ați dat dovadă!

romani impreuna  •  16-10-2020


*Valorile inițiale au suferit modificări pentru că achizițiile făcute în perioada 15 mai – 31 august 2020 au fost scutite de taxe conform directivelor europene și deciziilor guvernului României.