Dorința Dariei a fost împlinită. A întâlnit-o pe Sonia Simionov, a vizitat redacția Observator și a filmat primul ei stand-up

Este elevă în clasa a V-a, iubeşte lectura, vrea să ne fie colegă peste ani, iar astăzi i s-a îndeplinit cea mai arzătoare dorinţă. Să o întâlnească pe Sonia Simionov. Sonia i-a pregătit o surpriză Dariei. S-au întâlnit în locul unde magia prinde viaţă: la Târgul de Crăciun din Capitală, în luna cadourilor.

video  •  13-12-2019


Daria şi-a înscris şi ea dorinţa pe site-ul ajuteu.ro. Şi pentru că îi place atât de mult jurnalismul, Sonia a spus că întâlnirea nu ar fi completă fără să o aducă la noi, să cunoască platourile şi să vadă efectiv ce presupune această meserie.

"Îmi doresc ca atunci când voi creşte să fiu jurnalist, unul cunoscut şi talentat precum Sonia Simionov, pe care o admir enorm şi pe care îmi doresc să o întâlnesc. Aceasta este dorinţa mea cea mai mare pentru Moş Crăciun." Este mesajul emoţionant pe care Daria l-a scris pe site-ul Ajuteu. Dorinţa i s-a îndeplinit după doar câteva zile.