Dorinţele pot fi îndeplinite cu un simplu Ajut eu! Antena 1 şi Observator lansează platforma care împlinește visuri

Să primeşti şi să dăruieşti - sunt cele două gesturi care schimbă vieţi şi unesc oameni. Sunt darurile pe care Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape le pregătesc împreună cu voi. De ziua noastră, dăm startul unei campanii unde visurile prind viaţă. Platforma AJUTEU.RO este locul în care vă puteţi împlini o dorinţă sau puteţi dărui bucurie celor din jur.

noutati  •  25-11-2019


Imagineza-ţi cum ar arata lumea daca toti am spune ajut eu. Câţi copii ar incepe o noua zi cu un zambet, cate familii ar incepe o noua viata, cate visuri mari s ar implini din gesturile noastre mici, puse unul langa altul.

Şi câte inimi ar bate cu bucuria unui vis împlinit. Dorinţele lor sunt în mâinile noastre.

”Vreau să merg la munte cu familia”, ”Vreau să merg la un meci cu FCSB”, ”Vreau să vină tati mai repede ca să facă și casa”, sunt doar câteva dintre dorințele unor copii. 

Mecanismul este foarte simplu. Platforma AJUTEU.RO este locul unde visurile se împlinesc. Aici, oricine poate să-şi pună o dorinţă sau să ajute la împlinirea alteia. Pentru că să primeşti şi să dăruieşti sunt bucuriile care leagă oameni.

”Eu tocmai m-am intors de la prima filmare din acesta campanie. Şi da, numele AJUTEU este fix ce insemna acest proiect. am fost inttr un sat din botosani si am cunoscut o familie cu 6 copii care ar putea fi exemplu pentru orice familie din aceasta romanie. abia astept sa ii cunosteti si pe ei, si toate celelalte personaje ale colegilor mei.”, a declarat Mădălina Iacob, reporter Observator. 

Pe 29 noiembrie, Sandra Stoicescu va gazdui prima gală a campaniei. Într-o ediţie specială, de sărbătoare, va fi alături de vedetele Antena 1 şi de Fundaţia Mereu Aproape. Îi veţi cunoaşte pe eroii poveştilor noastre, iar dorinţele vor fi împlinite cu ajutorul telespectatorilor.