Juraţii Te cunosc de undeva spun "Ajut eu"

„Am ştiut dintotdeauna că stă în puterea oamenilor să schimbe destine!”. Gala Ajut Eu este Duminică, de la 14.00, la Antena 1.

noutati  •  26-11-2020


    Juraţii Te cunosc de undeva! spun din nou <<Ajut eu!>> şi în acest an, în cadrul ambiţiosului proiect Ajut eu! care revine pe 29 noiembrie, de la ora 14.00, la Antena 1, cu o nouă ediţie în care românii de pretutindeni au posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui. Mai mult, în acest an, aceştia au abandonat fotoliile confortabile de juraţi şi s-au aruncat în spectaculosul joc al transformărilor, pentru un moment special, ce va fi difuzat în cadrul galei-maraton Ajut eu!.

            „Ajut cât se poate de des, pentru că este frumos să faci milostenii. Este bine să ne facem un obicei din a ajuta, pentru că nu există dragoste fără milostenie şi nu ezit nicio clipă să îi fiu cuiva de ajutor, atunci când am posibilitatea. Chiar zilele acestea am spus „Ajut eu!” şi am mers într-un loc pentru micuţa Bianca, pentru care voi face o transformare specială duminica aceasta!”, a declarat Ozana Barabancea.

            „Chiar zilele trecute am ajutat o bătrânică, sper să ajungem şi noi la această titulatură frumoasă, de „bătrânei”, să iasă din magazin cu un mare coş cu rotile care se agăţase în uşa de la intrare. Nu am nicio problemă să fac asta, am făcut-o întotdeauna şi cred că stă în calitatea noastră umană să putem ajuta, chiar dacă nu ni se cere în mod explicit, atunci când avem ocazia. Am ştiut dintotdeauna că stă în puterea oamenilor să schimbe destine. Suntem capabili de mult mai mult decât facem, suntem capabili de lucruri mult mai măreţe, drept dovadă tot ceea ce se întâmplă pe globul pământesc e făcut de mâna umană!” a declarat Aurelian Temişan.

            Şi Andreea Bălan nu stă nicio clipă pe gânduri atunci când poate să ajute pe cineva: „M-am oferit cu toată inima să ajut, de fiecare dată când mi s-a cerut ajutorul sau atunci când am simţit eu că cineva avea nevoie de ajutor. Este în puterea noastră să facem bine şi să dăruim din ceea ce poate viaţa ne-a dăruit nouă, la un moment dat!”, a mărturisit artista.

            Cristi Iacob povesteşte că mereu a primit ajutor de la câte un necunoscut, „chiar şi atunci când necunoscutul nu ştia ce fel de bine îmi face sau cât de bine îmi prinde întâlnirea cu el. Cred că noi, oamenii, ne naştem profund buni şi ne ticăloşim pe parcurs. Din varii motive, dar bunătatea asta ne este în ADN, în însăşi existenţa noastră, a oamenilor!, a mai spus juratul Te cunosc de undeva!.

În acest an, alături de gazdele galei, Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar, Dorian Popa va transmite live, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!. Cu vedetele aflate în platoul Ajut eu!, Dorian va vorbi despre experienţele personale în care au avut nevoie de ajutor, despre oamenii care le-au oferit ajutorul într-un moment neaşteptat, dar şi despre lucrurile bune din ultima perioadă, una atipică şi complet apăsătoare pentru întreaga omenire.

Emoţie #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.