Maraton de apeluri, povești și emoții. Cum au trăit vedetele familiei Intact teledonul „Români Împreună”

Sute de mii de oameni au răspuns iniţiativei noastre de a strânge fonduri pentru medici. Iar asta s-a văzut în numărul uriaş de apeluri primite de la dumneavoastră. Vedetele familiei Intact au vorbit ore în şir la telefon cu toţi donatorii, le-au ascultat poveştile şi le-au mulţumit în numele tuturor pentru mărinimia de care au dat dovadă.

romani impreuna  •  31-03-2020


Ziua de duminică, una dintre cele mai importante pentru trustul Intact, a fost un maraton de apeluri, poveşti şi emoţii.

Am primit 128.131 de apeluri la numărul pus la dispoziţie pentru dumneavoastră. În cele 5 ore, 40 de vedete au vorbit cu 6.227 de persoane. Au petrecut la telefon, în medie, 1 minut şi 40 de secunde cu fiecare.

Am adunat timpul efectiv al apelurilor şi am ajuns la un total de 173 de ore, 7 minute şi 53 de secunde. A durat mai puţin de 9 secunde de la apelarea numărului până când o vedetă a zis "ALO".

De ce aceste cifre arată magnitudinea desfăşurării de forţe? Ei bine, pentru că în mod normal, pentru 130.000 de apeluri ar fi fost nevoie de 2.000 de canale şi 1.000 de operatori, dacă ne referim la operatorii de call center. Noi am avut 40.

În schimb, Cristina Ciobănaşu a câştigat titlul de cel mai povestitor operator. A vorbit, în medie, câte 2 minute şi 11 secunde cu fiecare dintre cei 156 de oameni ale căror apeluri au fost direcţionate către ea.

Aşa au arătat cele 5 ore pentru toţi oamenii care s-au implicat în acest teledon.