Medicii din România nu ne-au dat nicio șansă Alexandrei Păduraru” I-au spus că „Va merge toată viața ca o gâscă”!

Pentru că o lupta a fost toată viață ei chiar din prima zi. Imediat după ce a venit pe lume a intrat direct în sala de operație. Diagnosticul, extrofie de vezica, sună complicat și de neînțeles pentru părinții Alexandrei, dar medicii le-au explicat tranșant și fără prea multă emoție ce înseamnă asta: „Va merge că o gască”.

video  •  01-12-2019


Operația nu a reușit. De fapt, primele zile din viața Alexandrei au stat sub semnul erorii. Din documentele medicale reiese că ar fi fost internată înainte chiar să se nască. Copilăria ei a fost mai mult prin spitale. Nu i s-a părut însă, niciodată, ceva trist. Pentru că nu știa cum e altfel. A învățat să își inventeze bucurii din orice. Și orice bucurie mică era pentru ea o mare sărbătoare.

Iar cele mai importante momente din viața ei tot prin spitale s-au întâmplat - zile de naștere, Crăciun sau Paște. Chiar și așa, ea ar numi acest capitol din carte "Amintiri frumoase", pentru că a fost înconjurată mereu de oameni minunați, iubire, optimism și vorbe bune. Alexandra de azi, e un copil maturizat înainte de vreme și un suflet de om mare prizonier intr-un corp mult prea mic.

Acest fel al ei de a gândi și de a privi binele din tot ce e rau, a ajutat-o, până la urmă, să își schimbe destinul. Anul trecut, mama Alexandrei a cunoscut un copil cu aceeași boală ca a ei, complet vindecat după o operație făcută în Serbia. Din păcate, un lux imposibil pentru familia Păduraru. Un an de zile au încercat să strângă banii, dar fără sprijinul oamenilor care au donat în campania "vreau sa ajut" n-ar fi reușit. Acum, priviți-o pe Alexandra! Eroina principală dintr-o poveste cu final fericit.

E mereu zambitoare și parcă vrea să recupere timpul pierdut prin spitale. Ar vrea să călătorească, să cunoască lumea, să trăiască senzații noi, să întâlnească oameni interesanți. De exemplu, pe „Bianca Adam, i se mai spune și Tequila”, spune Alexandra emoționată.

Pentru telespectatorii care au depășit vârsta adolescenței, se cuvin, poate, niște completări. Tequila este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi. O tipă rebelă, dezinhibată, care și-a pus viața pe net și a făcut din asta un mod de viață. Vlogul ei e urmărit de peste un milion de oameni. Cei mai mulți, adolescenți ca ea. Pentru care Tequila e un megastar și un model.

În platoul unde s-a desfășurat Gala Ajut eu! dorința Alexandrei s-a împlinit. Aceasta a cunoscut-o pe Bianca Adam, care a fost destul de emoționată să-i vorbească fanei ei. Bianca a încurajat-o pe Alexandra și i-a spus cât de mult o apreciază și ce vibe bun i-a dat. „Te iubesc mult”, i-a spus vloggerița adolescentei, și a îmbrățișat-o puternic. Bianca i-a propus Alexandrei să ducă la bun sfârșit o provocare, pentru că știe cât d emult îi plac provocările făcute pe vlogul ei.