Mirela Retegan i-a îndeplinit visul Laurei, tânăra care schimbă destinele copiilor săraci

Laura trăieşte într-un sat din Dâmboviţa şi conduce o reţea de voluntari, care ajută zeci de alţi copii.

noutati  •  09-12-2020


La 8 ani a descoperit ce înseamnă să ajuţi, la 10 ani a devenit manager, iar astăzi, la 14 ani, ţine în mână o întreagă comunitate de copii. Deşi doar o fetiţă, Laura demonstrează că poţi schimba destine, dacă vrei.

Prin voluntariat, le-a deschis copiilor din patru sate perspective noi, când a început să-i ia în tabere şi să organizeze împreună ateliere. Ea a spus prima Ajut Eu şi are acum nevoie să-i urmăm exempul, ca să îşi poată duce misiunea mai departe.

Datorită ei, 20 de copii din sat au acum un loc al lor. Laura visează pentru ei să extindă parcul, să pună bănci și să planteze copaci. Să găsească un sediu unde micii voluntari să dezvolte noi proiecte, și să-l doteze cu laptopuri, o tablă digitală și un video-proiector.

Mirela Retegan i-a îndeplinit visul

Mirela Retegan, omul care ştie că nu există "nu se poate", a venit în platoul Ajut Eu pentru a o ajuta pe Laura. Mirela a înfiinţat gaşca Zurli şi este idol pentru milioane de copii de toate vârstele.

"M-am îndrăgostit de tine, eşti minunată, eşti extraordinară, iar video-proiectorul pe care ţi-l doreşti atât de mult e al tău.

Sandrei nici nu i-am spus, dar o să te ajut să faci ceea ce ţi-au propus şi când o să fie gata locul acela de la gaşca Zurli pentru toţi copiii din satele tale, o să facem cel mai tare concert", i-a transmis Mirela Retegan.

De asemenea, i-a oferit ocazia de a veni oricând în gaşca Zurli.