Moș Crăciun a venit pentru Cătălina, fetiţa care își trăiește viața între dorințele ei și nevoile surorii bolnave

Toţi copiii îl aşteaptă cu sufletul la gură pe Moşul. Cel mai mult o fetiţă din Bucureşti, care îl pândeşte în fiecare an, sperând să îl vadă. De câţiva ani, Cătălina îşi dorea o chitară şi o bicicletă, dar n-a fost să fie până acum. Banii familiei se împart între dorințele Cătălinei și nevoile surioarei mai mici, Karina, care suferă de o boală genetică. Prin intermediul platformei Ajut eu, românii au devenit ajutoarele lui Moş Crăciun.

noutati  •  28-12-2020


Mihai Morar i-a adus Cătălinei cadourile mult dorite: o bicicletă și o chitară.

„Când a apărut fiica mea cea mică, am spus că trebuie să avem grijă și de fetele noastre mari”, a mărturisit Mihai Morar.

Se întâmplă să mai piardă Moş Crăciun unele scrisori. Dar pe a Cătălinei promite că o va pune bine anul acesta. Mai ales că în ea sunt şi dorinţele Karinei, sora mai mică. 

Reporter: Tu ce ţi-ai dori pentru Karina?
CătălinaSă fie sănătoasă. 
Reporter: Şi pentru mami şi pentru tati?
CătălinaŞi ei la fel. 
Reporter: Îmi povesteşti cea mai frumoasă întâmplare din viaţa ta? 
CătălinaCea mai frumoasă a fost când s-a născut Karina. 

Mama fetelor: Din păcate... Fericirea aceea a ţinut destul de puţin. 

La început au fost mici semne. Câteva pete pe piele, un hematom, apoi încă unul. Când Karina avea patru luni şi jumătate, a primit diagnosticul care avea să schimbe viaţa întregii familii. O boală genetică o face dependentă de cei din jur. 

Cătălina: De când a venit ea, stăm mai mult acasă. Că trebuie să avem grijă de ea, şi eu, şi mama, şi tata, toţi.. 

Pe Cătălina, durerea de a-şi vedea sora aşa a maturizat-o peste noapte. A găsit totuşi forţa să se mai bucure de copilăria ei.  Să facă gimnastică, apoi handbal, şi să-şi descopere noi pasiuni. 

Cu un singur salariu, care se duce pe terapii costisitoare, părinţii sunt sfâşiaţi permanent între nevoile unei fiice şi dorinţele celeilalte. Pentru a fi siguri că scrisoarea Cătălinei va ajunge anul acesta la Moş Crăciun, mama ei a scris pe platforma Ajut eu

Chiar dacă va reuşi sau nu să îl întâlnească pe Moș, important e ca, de Crăciun, Cătălina să aibă cadourile mult visate sub brad.