Visul Andradei, împlinit de Adda: ”Mi-aș dori foarte tare să scriem piese împreună"

Andrada Precup, tânăra nevăzătoare care a uimit juriul X Factor cu vocea sa uluitoare, a primit ajutorul mult sperat de la Adda.

noutati  •  03-12-2020


Cazul Andradei a fost prezentat marți, la Observator, în cadrul campaniei Ajut Eu. A venit pe lume înainte de vreme şi cu o cruce greu de dus: să nu poată vedea lumina, culorile, oamenii, lumea. Dar ea a reuşit să transforme întunericul în emoţie. Şi să-i zâmbească vieţii cu tot sufletul. N-a primit darul vederii, dar a primit harul muzicii şi când cântă e suficient să închizi ochii ca să intri în lumea ei.

Andrada: ”Muzica este felul meu de a mă exprima, asta fac de când mă ştiu. Îmi doresc să bucur oamenii cu muzica mea şi eu să transmit emoţie.”

Andrada are un înger păzitor. E sora ei, care o însoţeşte la fiecare pas, şi prima care i-a descoperit talentul. Tot ea i-a dat încredere să cânte pe cea mai mare scenă, la X Factor, unde a uimit juriul.

Alexandra: ”Am înscris-o fără ca ea să ştie. După ce am trimis formularul în scris i-am zis: "Vezi că te-am înscris la XFactor!" Poftim? Cum, când? Nu ştiu, acum aşteptăm răspunsul, să vedem ce va fi.”

Adda i-a împlinit marele vis: să intre într-o casă de discuri și să compună prima piesă

Adda a venit, miercuri seară, în platoul Ajut Eu și a invitat-o să scrie melodii împreună.

”Mă inspiri, ești minunată și îmi doresc să lucrăm împreună la studio la Baladda Records.

Am auzit că ăsta este visul tău, așa că mi-ar plăcea foarte tare să scriem împreună niște piese și să punem emoție acolo, pentru că vocea ta este lină, curată, dar în același timp puternică, pentru că tu ești puternică și ești inspirație pentru mine și pentru toți oamenii care ne privesc”, i-a transmis Adda.

”Mi-aș dori foarte mult să se întâmple asta, pentru că îmi place foarte mult cum scrii, ești foarte profundă și tu ma inspiri”, a răspuns, emoționată, Andrada.